Bryllup & Fest

Blomster, dekorasjoner og planlegging av festdager

Kaspara bistår deg i hele prosessen i gjennomføring av festlige dager som krever det lille ekstra. Vi er gode på helhet så vel som de små detaljene, og elsker når kundene får den dagen de drømmer om.

Bryllup

Planlegging av den store dagen kan være gøy, men svært krevende. Vi i Kaspara kan legge tilrette for at denne balansen blir god! Vi hjelper dere å navigere mellom alle valgene som skal tas og gir gode råd og veiledning underveis, slik at dere kan bruke tiden på det viktigste – hverandre! La bryllupsforberedelsene bli noe hyggelig dere gjør sammen og la oss ta oss av det praktiske.

Dere velger selv hvor involverte vi skal være. Det er en rekke tjenester vi kan bistå dere med som letter forberedelsene for dere. Vi kan også koordinere oppgaver mellom leverandører, familie eller gjester. Vi kan levere alt av blomster, dekorasjoner og pyntegjenstander, og vi klargjør gjerne vielses- og festlokalet.

Dette skal være deres drømmedag! La oss ta hånd om deres planlegging så dere kan se frem til en dag fylt med gode minner uten stress.

FEST // ARRANGEMENT

Skal du arrangere et lag, fest, baby shower, eller en annen type sammenkomst, kan vi sette sammen en egnet pakke for deg. Kaspara er gode på helhet så vel som de små detaljene. La oss tenke på de praktiske tingene og legge til rette for en vel gjennomført dag for deg og dine gjester. Vi har opparbeidet oss god kompetanse og erfaring med gjennomføring av små og store selskaper, og kan følge deg gjennom hele prosessen.
Vi kan levere alt av blomster, dekorasjoner og pyntegjenstander, og vi pynter gjerne festlokalet.

"Det var lett å velge de til å gjøre alt av blomster og stole på dem når vi visste at de ville gjøre en bra jobb".
Susanna & Robert // Juni 2014
"Vi valgte Kaspara fordi vi forbinder de med kvalitet og perfeksjon. De er nøye og legger sjelen sin i det de lager og ordner i stand. I tillegg er de flotte, blide damer som gjør at man kjenner seg trygg på at detaljene er under kontroll".
Linn Elisabeth & Morten // Fet kirke
"Vi var veldig fornøyd med brudebuketten og blomstene til pynting av kirken og festlokalet. Det var også veldig kjekt at de møtte opp i kirken med knappehullsblomstene og brudebuketten. Da ble det én ting mindre å tenke på".
Rannveig & Arvid // Hakadal kirke
Tidligere Bryllup & Fester