Interiørguide

boheminspirert boligstyling i oslo

Styling av leilighet i Oslo

Nr.
0
//
Bestill PDF


Bestill en eller fler hefter i dag og få tilsendt Kasparas tips og veiledning i digital form, en PDF du vil ha glede av i lang tid fremover!

En liten forhåndsvisning
Vær så god! Klikk deg igjennom en liten smakebit av vår interiørguide.
Bestill PDF

Boheminspirert boligstyling Oslo

I slutten av januar stylet vi denne fine leiligheten i byen. Kunden ønsket en dempet fargepalett og målgruppen var unge par.

Stylisten Heidi Madelen har dekorert med en lekker blanding av mørke, dempede fargetoner sammen med lyse. Teksturene i puter og dekorting skaper en innbydende og tidsriktig atmosfære. Det gir også det lille ekstra at hun har brukt friske planter og blomster.

Hun er opptatt av å oppfylle kundens ønske, men også å spille på de umiddelbare ideene hun får på befaring. Det kan være en farge på en vegg, arkitekturen på boligen, målgruppen eller treverket på gulvet.

Vi utfører boligstyling i Oslo hver uke, både full styling og delstyling, eller bare rådgivning før salg av bolig i byen. Oslo har fortsatt et økende boligmarked, så det å skille seg ut med unik boligstyling er desto viktigere.

Det handler om å gi den poteniselle kjøperen best mulig inntrykk av boligen og en drøm om hvordan han eller hun kan få det i akkurat denne boligen dersom de kjøper dette!