Interiørveiledning

Vi hjelper både private, bedrifter og utbyggere med prosjekter

Skal du pusse opp et rom i hjemmet ditt? Oppgradere kontoret eller konferanserommet til bedriften? Eller bygge ny bolig eller et større bygg? Vi har idéene og kan planlegge og koordinere alt som angår interiør fra start til ferdigstilling

DItt hjem SETT MED NYE ØYNE

Unn deg en lett oppgradering og litt luksus i hverdagen. En av våre interiørkonsulenter kan komme hjem til deg på befaring og se på rommet eller boligen du ønsker å fornye. Kanskje har du en del tanker og idéer allerede? Vi kommer med våre umiddelbare forslag og snakker med deg om planløsning, stil, farge- og belysningsvalg. Kort tid etter besøket mottar du en rapport med våre farge- og møbleringsforslag.
Vi tilbyr også innkjøp av møbler og interiør, og kan style rommet eller hjemmet ditt klart for deg. Våre interiørkonsulenter setter sammen et tilbud til deg etter dine ønsker og behov. Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt prosjekt og en skreddersydd pakke.

Interiørveiledning nybygg/Renovering

Bedrift og privat

Book en interiørkonsulent til å starte idémyldringen når du skal bygge hus eller renovere - både privat og som utbygger. Vi foretar befaring eller ser på plantegninger i et møte med dere og snakker om behov, ønsker og stil m.m. På bakgrunn av dette gir vi våre anbefalinger og idéer, og dere får en rapport som også inneholder ferdige tegninger av prosjektet. Vi følger deretter prosessen frem mot ferdigstilling og gjør innkjøp av det som trengs av møbler og dekor, og styler det helt ferdig.

Interiørveiledning bedrift

Næringslokaler

Har du et kontor du vil innrede for bedriften? En kantine, konferanserom eller lobby? Book oss tidlig i prosessen for å få en helhetlig løsning på oppgraderingen, som er moderne og innbydende for dine ansatte og dine kunder. Vi kan koordinere hele oppussingsprosjektet fra idé til ferdig produkt.

Kasparas tips!

Det er ikke alltid de store forandringene som fryder… De små endringene kan skape store forskjeller i et hjem. Du kan enkelt bytte ut gardiner, puter og noen dekorgjenstander for å få et helt nytt og spennende uttrykk. Trenger du hjelp til dette koster en enkel interiørveiledning lite i forhold til hjelpen du får!

Sofa, oppussing, inspirasjon