PRISER // BOLIGSTYLING

Vis frem boligen fra sin beste side

Presentasjon av boligen i dagens marked er viktig og utgjør en stor forskjell. Vi vet hvordan en bolig bør presenteres for å treffe et bredest mulig publikum. Vi tilbyr deg ulike løsninger, tilpasset dine behov.

VEILEDNING

BEFARING / RAPPORT

Som interiørkonsulent gjennomgår vi boligen sammen med deg og noterer hva som eventuelt bør fjernes, legges til og byttes ut. Vi foreslår også gjerne lett oppussing der vi ser det kan være nødvendig. Etter befaring mottar du en detaljert rapport med våre anbefalinger, normalt innen 1-2 virkedager.

Tid: 30–60 min.
Pris kr. 1 500,-

VEILEDNING M/FOTOSTYLING

BEFARING / RAPPORT / VEILEDNING  

Som interiørkonsulent gjennomgår vi boligen sammen med deg og noterer hva som eventuelt bør fjernes, legges til og byttes ut. Vi foreslår også gjerne lett oppussing der vi ser det kan være nødvendig. Etter befaring mottar du en detaljert rapport, normalt innen 1-2 dager.
Vi kommer så tilbake før foto og styler med deres ting, legger på sengetepper o.l. Her tilføres ikke boligen noe fra vårt lager.

Tid: 2–3 timer, inkl. veiledning og rapport
Pris kr. 2 700,-

MINISTYLING

BEFARING / RAPPORT / INTERIØRARTIKLER

På bakgrunn av rapporten og våre anbefalinger ved befaring ryddes det klart til stylisten kommer tilbake før fotografering. Stylisten supplerer med noe dekor fra vårt lager, som pyntegjenstander, lamper og puter. Ved henting settes alle tingene på et sted slik at det er enkelt for oss å pakke det ned.

Tid: 30-60 min veiledning inkl.rapport + forberedelser, styling og leietid 5 uker eller etter avtale.
Pris kr. 7 000 – 9 000,-

DELSTYLING

BEFARING / RAPPORT / INTERIØRARTIKLER

På bakgrunn av rapporten og våre anbefalinger ved befaring ryddes det klart til stylisten kommer tilbake før fotografering. Stylisten supplerer med interiørartikler fra eget lager som lamper, tekstiler og dekor, og om nødvendig noen småmøbler. Ved henting pakkes alt ned så det er lett for oss å hente det.

Tid: 30-60 min veiledning + forberedelser, styling og leietid 5 uker eller etter avtale.
PRISER LEILIGHET/HUS
1–2-roms   kr. 7 200 – 9 000,-
3–5-roms  kr. 8700 – 14 000,-
6-roms og hus  kr. 15 000 – 19 000,-

Full styling

BEFARING / RAPPORT / MØBLERING AV ROM

En av våre stylister gjennomfører en befaring med eller uten kunden i forkant og sørger deretter for alt av inventar til en tom eller delvis tom bolig. Vi har gjerne kontakt direkte med megler så du får en behagelig salgsprosess. Vi er gode på å skape et innbydende og fresht hjem som får kjøperen til å føle seg hjemme.
Leietid 5 uker eller etter avtale

PRISER LEILIGHET
1-roms   kr. 12 000,-
2-roms  kr. 14 000,-
3-roms  kr. 17 000,-
4-roms  kr. 19 000,-
5-roms / opp til 100 kvm.  kr. 21 000,-

PRISER HUS
110 – 250 kvm  kr. 24 000 – 34 000,-
Veiledende, pris etter befaring

Tillegg

UTEMØBLEMENT / PLANTER

Ønsker du det lille ekstra for boligen og ekte planter og blomster til stylingen kan vi stå for innkjøp av dette. Du står selv ansvarlig for vanning og evt. nye buketter til visning. Det er også muligheter for leie av utemøbler.

Utemøbler: pris kr. 1 000,- per gruppe
Ekte planter: pris på forespørsel
Alle priser er veiledende og inkl. mva.