PRISER // INTERIØRVEILEDNING

Privat/Utbygger/Næringslokaler

Vi gir veiledning ved små og store oppussingsprosjekter, til både privat og bedrift, samt veiledning ift. farge- og materialvalg i nybygg/renoveringsprosjekter. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt prosjekt og et pristilbud.

Interiørveiledning privat

Priseksempel #1

BEFARING / RAPPORT / INTERIØRARTIKLER

Skal du gjøre om barnerommet til et ungdomsrom? Pusse opp stua eller kjellerstua? Vi kommer hjem til deg på befaring og som interiørkonsulent gir vi deg gode råd og forslag til endringer, fargevalg og møblering. Du mottar en enkel rapport med endringer, fargevalg og møbel- og materialvalg. Etter eventuell oppussing er ferdig og rommet klargjort med de store møblene, handler vi inn alt av dekor, småmøbler og tekstiler til å style og klargjøre rommet med.

Veiledende pris kr. 7 000,-
Inkluderer befaring, enkel rapport og interiørartikler.

Interiørveiledning privat

Priseksempel #2

BEFARING / RAPPORT / Koordinering / møbler og dekor

Har du større oppussingsplaner på gang? Innredning av kjeller, oppussing av bad, bygging av plassbebygde garderober eller lignende? Vi kan hjelpe deg i gang med prosessen og gi råd og veiledning for de beste løsningene som passer deg. Vi kan være med i prosessen fra start til slutt og koordinere hele prosjektet. Dette inkluderer tegninger og også innkjøp av interiør og møbler, alt etter ditt budsjett.

Veiledende pris kr. 30 000,-

Interiørveiledning bedrift

Næringslokaler

BEFARING / Koordinering/ styling

Har du et kontor du vil innrede for bedriften? En kantine, konferanserom eller lobby? Book oss tidlig i prosessen for å få en helhetlig løsning på oppgraderingen, som er moderne og innbydende for dine ansatte og dine kunder. Vi kan koordinere hele oppussingsprosjektet fra idé til ferdigstilling.

Pris etter avtale

Interiørveiledning nybygg/renovering

Bedrift og privat

BEFARING / RAPPORT / Oppfølging

Book en interiørkonsulent til å starte idémyldringen når du skal bygge hus eller renovere - både privat og som utbygger. Vi foretar befaring eller ser på plantegninger i et møte med dere og snakker om behov, ønsker og stil m.m. På bakgrunn av dette gir vi våre anbefalinger og idéer, og dere får en rapport som også inneholder ferdige tegninger av prosjektet. Vi følger deretter prosessen frem mot ferdigstilling og gjør innkjøp av det som trengs av møbler og dekor, og styler det helt ferdig.

Pris etter avtale
Alle priser er veiledende og inkl. mva.