Mer enn bare møbler

Meierikvartalet er et nytt og urbant nabolag i hjertet av Lillestrøm. Med kort vei til så og si alt, har dette vist seg å bli et populært område med et flott arkitektonisk uttrykk. For Lillian og Finn var dette et attraktivt valg når de skulle selge sin bolig på Røa og sette kursen mot livet i Lillestrøm.

Kaspara Boligstyling & Interiør har et langt og godt samarbeid med EIE eiendomsmegling. Det var eiendomsmeglerne Katarina Nakken og Christer Langstrand i EIE Lørenskog som solgte Lilian og Finns bolig. Sammen med meglerfirmaet jobbet Kaspara mot en best mulig presentasjon av salgsobjektet, for å treffe det riktige markedet. Boligen på Røa ble solgt etter første visningsrunde og gikk til godt over takst.

Etter endt stylingoppdrag var Lillian meget fornøyd med måten Kaspara arbeidet på. Kaspara tok hensyn til møblene paret hadde fra før og skreddersydde stylingen til objektets preg, for å optimalisere og presentere boligen på best mulig måte. Paret ønsket derfor å ta med seg Kaspara videre på flyttelasset, for å få hjelp med fargevalg, styling og innredning av sitt nye hjem i Meierikvartalet.

Tårnhus 1 var første salgstrinn i Meierikvartalet med hele 17 etasjer, og er per i dag blant de høyeste leilighetsbyggene på Romerike.  Foto: Stor Oslo Eiendom
Kaspara Boligstyling og Interiør anbefaler å få inn en interiørdesigner spesielt i nybygg. Nybygg har ofte utfordrende planløsninger og inndelinger. Det er ofte installert store vinduer i små rom for å få maksimal utnyttelse av areal, noe som estetisk er meget flott, men som skaper utfordringer i forhold til møblering. De moderne kjøkkeninnredningene er ofte plassert midt i rommet, og kan sees fra alle vinkler, det å da skape gode systemer som ikke visualiseres som rot, er utfordrende. Det noe kalde upersonlige miljøet i et nybygg gjør det gjerne vanskelig å blande møblene man har fra før. Det blir derfor ofte billigere å ansette fagfolk til å innrede, da de har innehar gode tips og tommelfingerregler, og veileder kunder til hvilke grep som burde tas. Man beholder da personligheten i en bolig og skaper et hjem mer enn et utstillingslokale med kun nyinnkjøpte møbler.

Med en fantastisk utsikt over Lillestrøm by og Romeriksåsen føler Lillian og Finn at det er her de skal bli.Utsikten over Lillestrøm by med kort vei til så og si alt.

Meierikvartalet i Lillestrøm har gitt paret et hjem som fungerer akkurat slik de ønsket seg. Med den gode planløsningen og den fantastiske utsikten er dette et hjem Lillian tror de kommer til å bli i. Lillian og Finn har tidligere bodd mange år ved sjøen og liker godt å sitte å se ut over byen og se vannet som renner gjennom Lillestrøm.

Lillian ønsket seg en bolig med personlighet og kvalitet. Hun beskriver seg selv som en enkel type som liker å ha det lyst, rent og ryddig. Etter konsultasjon med Kasparas interiørarkitekt Helena, ble det utarbeidet et konsept. Møbler fra Slettvoll var med på å sette en ramme til interiøret. Kaspara tilførte tekstiler som myket opp de harde linjene i leiligheten, samt valgte ut og plasserte tilpasset dekor, belysning, gardiner og bilder.

Det store spisebordet i hvitlakkert eik er plassert som en sentral samlingsplass for barn og barnebarn.


Den store sofaen fra Slettvoll rommer hele familien. Trukket i en slitesterk ullblanding er den av meget god kvalitet som er lett å rengjøre.De lange flortynne lyse gardinenene skjermer uten å gå på kompromiss med de store åpne vinduene.


Favorittinventar? Lillian forteller at den malte katten i mangotre har vært med henne i 15 år. Denne fikk hun som gave av en venninne. Katten er strategisk plassert på frokostbordet hvor den deler gode minner hver dag.


Soverommet fikk lange tunge gardiner fra tak til gulv for å skape lunhet og skjerme for lys utenifra. Stramme nattbord fra Montana Furniture med lamper i tidløs design fra Louis Poulsen. Pynteputer og sengeteppe i fargepalett som lagde en rød tråd mot resten av inventaret i leilighetenNår hun sitter og reflekterer over hva hun er mest fornøyd med svarer hun:

«Det er det luftige uttrykket som er oppnådd i kombinasjon med planløsningen i leilighetene, uttrykket på møblene og at Kaspara har sanset kunsten med å kombinere det nye med det man allerede hadde fra før.»

Lillian er opptatt av at ting skal ha en verdi, av renhet og tidløshet- noe som reflekteres i boligens fargepalett. Kronen på verket er deres samling av kunst og bilder samlet opp gjennom hele livet.


-Hva er et godt hjem for deg?- Et godt hjem for meg er harmoni, det er det virkelig her hjemme. Det å ha familien på besøk og fylle det med venner.


-Hva sier hjemmet ditt om deg?- Jeg er en enkel type som liker å ha det rent og ryddig- dette er en yrkesskade jeg har fra livet som sykepleier!


-Hvordan velger du nå ting til hjemmet? -Jeg kjøper svært sjelden nye ting til hjemmet, men helt klart liker jeg at ting har kvalitet. Liker jeg det så liker jeg det!


-Hvor er favorittstedet i hjemmet ditt? Jeg liker meg best i sofaen min og i spisekroken foran det store vinduet i kjøkkenet. Det gir meg fred i sjelen og god energi.

Kaspara har innredet en hyggelig spisekrok ved kjøkkenet hvor frokosten inntas hver morgen med en god start av fred i sjelen og ny energi.
LILLIANS BESTE TIPS:

"Mitt beste tips er å planlegge i god tid. Det gjelder forøvrig alt her i livet. Med gode forberedelser og en god plan letter dette problemer underveis. I prosessen med flyttingen i leiligheten til Meierikvartalet startet jeg sammen med Kaspara å planlegge interiøret i god tid. Dermed var alt klart og alt satt på plass i tid for innflyttingen. Slik unngikk vi å bo i esker."


Trenger du eller noen du kjenner hjelp med å oppgradere en bolig, eller hjelp med innredning i nytt hjem?

Kaspara Boligstyling og Interiør setter sammen et tilbud til deg etter dine ønsker, behov og budsjett. Vi tilbyr planlegging av planløsning, farger, materialer, tekstiler og belysning, samt til innkjøp av møbler. Vi styler boligen din klar for deg!

Book oss tidlig i prosessen for å få en helhetlig og funksjonell løsning på prosjektet, som hos Lillian og Finn.

Se mer på vår hjemmeside; https://www.kasparabi.no/interiordesign