Velkommen til Kaspara

Vi gir deg det store ekstra!

Heidi Madelen - i permisjon

Heidi Madelen - i permisjon

EIER // INTERIØRdesigner // BOLIGSTYLIST // daglig leder

Utdannet interiørdesigner og startet Kaspara Boligstyling & Interiør sammen med Nathalie i 2013.

Nathalie

Nathalie

EIER // INTERIØRdesigner // BOLIGSTYLIST // styrets leder

Utdannet interiørdesigner og startet Kaspara Boligstyling & Interiør med Heidi Madelen i 2013.

Helena

Helena

EIER // INTERIØRarkitekt // BOLIGSTYLIST // fagansvarlig // fungerende daglig leder

Utdannet interiørarkitekt ved Ravensbourne University London. Deleier i Kaspara Boligstyling & Interiør siden 2019.

Kathrine

Kathrine

BOLIGSTYLIST

Boligstylist hos Kaspara siden starten av 2013.

Linn Beate

Linn Beate

BOLIGSTYLIST

Utdannet ved Einar Granum Kunstfagskole.

Ann Kristin

Ann Kristin

Administrasjon

Utdannet interiørdesigner og konsulent ved Norsk Interiørskole.

Anine

Anine

BOLIGSTYLIST ASSISTENT

Studerer Interiør ved Lørenskog videregående skole.

Emilie

Emilie

medhjelper

Studerer bioteknologi og kjemiingeniør ved OsloMet.

Boligstyling & Interiørdesign

Kaspara består av to avdelinger; boligstyling og interiørdesign.
Som kunde står du i fokus og kan forvente god, personlig service.

Foto: Fredrik Hansson / Diakrit

Boligstyling

Boligstyling handler om å gjøre et hjem innbydende for kjøpere og vise boligens potensiale. Presentasjon av boligen i dagens marked er viktig og utgjør en stor forskjell. Vi vet hvordan en bolig bør presenteres for å treffe et bredest mulig publikum. Vårt mål er at boligen som skal selges skal få et stort løft slik at potensiell kjøper får et godt førsteinntrykk. Vi gir selgeren gode råd og supplerer med møbler og interiør fra vårt stilfulle og tidsriktige sortiment.

bærekraft

For oss handler bærekraft om å ta gode valg ikke bare når det kommer til forbruk, men også i driften av Kaspara, både i det sosiale og økonomiske.

Forbruk

Lageret vårt ble helt i starten bygd opp på brukte møbler og interiør.  Vi er ivrige med å sjekke familiens skap for ting og tang de ikke skal ha, og disse tingene gjør seg så godt i styling.

Det meste av lagerbeholdningen etter 2018 er nytt. Alt gjenbrukes daglig i nye prosjekter og flyttes inn og ut av lageret slik at kundene som selger boligen heller kan benytte seg av leie av interiør og møbler, fremfor å kjøpe nytt selv. Vi vil øke fokuset på å kjøpe brukt i bruktbutikker som Finn.no, Resirkula, Omgjøras, Aktivum Rælingen m.f, slik at vi øker lagerbeholdningen med mer gjenbruk.

Vi er opptatt av å ta vare på det vi har, og har en egen ansvarlig på lageret som fikser møbler og interiør og holder det i orden slik at levetiden bli lang.

Emballasje

All emballasje blir nøye sortert og levert på vår lokale gjenvinningsstasjon.

I vårt daglige arbeid med å flytte stylinger ut og inn, gjenbruker vi solide plast- og pappesker, samt solide og gjenbrukbare plastposer.

Sosiale forhold

Vi har økt fokus på at varene vi bestiller nytt er produsert rettferdig og at menneskene på andre siden blir lønnet og behandlet godt. Vi jobber med å gjøre en grundigere bakgrunnssjekk av leverandører og produksjon.

Det sosiale spiller en stor rolle på arbeidsplassen, og vi er opptatt av at alle skal trives og ha det godt på jobb og vil jobbe hos oss lenge. Omsorg for hverandre, positivitet i arbeidshverdagen og å "fremsnakke" hverandre bidrar til dette.

Vekst

Vårt ønske er å bygge en bærekraftig bedrift som skaper og bevarer arbeidsplasser, og dermed bidrar inn i lokalsamfunn og i samfunnet forøvrig. Det har vært et mål helt fra da Kaspara ble en realitet.

Vi er så heldig i dag å være ni ansatte. Ni ansatte med masse potensiale som vi håper å se kan blomstre innad i bedriften og være med å skape enda mer positivitet inn i arbeidsmarkedet med nye idéer.

Vår visjon: Merverdi flere steder!

Interiørdesign

Oppussing kan være tidkrevende og vanskelig. Men med veiledning og inspirasjon fra oss kan jobben gjøres enklere. Noen ganger er alt som trengs et nytt blikk og en annerledes innfallsvinkel. Kanskje du allerede vet hva du liker, men trenger hjelp til å binde alle elementene sammen til en helhet? Vi bistår deg gjerne i prosessen, og hjelper deg å finne godfølelsen i hjemmet ditt eller på arbeidsplassen din.

Vår historie

Allerede i 2005 ble idéen om Kaspara til, med tanken om to avdelinger, bryllup og interiør. Etter videregående studerte Nathalie og Heidi Madelen til å bli interiørkonsulenter ved NKI, og høsten 2012 snakket de for første gang om å gjøre alvor ut av drømmen. Sommeren 2013 ble firmaet et faktum.
Kaspara har navnet etter Nathalies oldemor som var en selvskreven «bryllupsplanlegger» på bygda i Møre på 1930-tallet. Hun ordnet med blomster til brudepar og pyntet og gjorde i stand til den store dagen. Bukettene var markblomster hun fant i blomsterengen blant fjord og fjell.

Vi startet med nettopp bryllupsplanlegging og har jobbet med mange brudepar som har fått "alt på et sted". Hjelp til planlegging, gjennomføring og fått kjøpe selve blomstene og leie nødvendig dekoreringsutstyr. Men allerede 2014 ble vi kastet ut i boligstyling-drift og har vokst oss gode og store på dette siden da. Dette er også det som utgjør størstedelen av businessen i dag, samt interiørdesign ved oppussing. Derfor kom Kaspara i ny drakt i 2020, Kaspara Boligstyling & Interiør. Interiør i form av boligstyling og interiørdesign er hovedfokuset i årene fremover, for å spisse kompetansen og gi deg som kunde et enda bedre og helhjertet resultat.

I tillegg ble Helena, som tidligere drev HS Home, med på laget i 2021, og vi er blitt et sterkt faglig team med lang erfaring innenfor boligstyling og interiørdesign.

Medieomtale

Meglerportalen

Vi er omtalt hos Meglerportalen.no i deres blogginnlegg om hvordan du styler boligen før boligsalg. Gå inn og les mer om hva du selv kan gjøre og finn din megler gjennom portalen dersom du skal selge boligen. Klikk på linken og kom direkte til innlegget.