Bryllup bryllupsplanlegger oslo akershus boligstyling interiør oppussing
Boligstyling og bryllupsplanlegging i Oslo og Akershus

Nathalie

Eier // Interiørkonsulent

Jeg er utdannet interiørkonsulent og har startet Kaspara med Heidi Madelen. Jeg blir inspirert av farger, former og mennesker, elsker å strikke og er god til å se potensiale. Jeg elsker jobben min fordi jeg kan utfolde meg kreativt, møte mennesker og planlegge masse!

Boligstyling og bryllupsplanlegging i Oslo og Akershus

Heidi Madelen

EIER // INTERIØRKONSULENT

Jeg er utdannet interiørkonsulent og har startet Kaspara med Nathalie. Jeg blir inspirert av natur, farger, folk og arkitektur. Jeg elsker å ha mange baller i luften, planlegge og rydde (!) og møte nye mennesker. Jeg er god i prosjektarbeid, koordinering og se nye muligheter. Jeg elsker jobben min fordi jeg kan kombinere alt jeg liker som gir en veldig variert arbeidsdag.

Boligstyling og bryllupsplanlegging i Oslo og Akershus

Kathrine

Boligstylist

Jeg har erfaring fra oppussing og styling av mange hjem og har jobbet som stylist i Kaspara i snart 2 år. Jeg blir inspirert av farger og andre flinke folk, elsker naturen og er god til å skape en stor forandring med enkle grep. Jeg elsker jobben min som stylist fordi det er mange hyggelige folk å møte, stor variasjon i arbeidsdagen og at hobbyen har blitt en jobb.

KASPARA

Kaspara består av tre avdelinger; Boligstyling, Interiørveiledning og Bryllup & fest. Du som kunde står i fokus, og kan forvente god personlig service, vår tilgjengelighet og gode utførelse med prikken over i-en.

Allerede i 2005 ble idéen om Kaspara Bryllup & Interiør til. Etter videregående studerte vi, Nathalie og Heidi Madelen, til interiørkonsulenter ved NKI, og høsten 2012 snakket vi for første gang om å gjøre alvor ut av drømmen. Sommeren 2013 ble firmaet et faktum.
Kaspara har navnet etter Nathalies oldemor som var en selvskreven «bryllupsplanlegger» i bygda i Møre på 1930-tallet. Hun ordnet med blomster til brudepar og pyntet og gjorde i stand til den store dagen. Bukettene var markblomster hun fant i blomsterengen blant fjord og fjell.

Vår visjon er å være personlige og gi kundene våre det store ekstra!

Boligstyling

Boligstyling handler om å gjøre et hjem innbydende for kjøpere og vise boligens potensiale. Presentasjon av boligen i dagens marked er viktig og utgjør en stor forskjell. Vi vet hvordan en bolig bør presenteres for å treffe et bredest mulig publikum. Vårt mål er at boligen som skal selges skal få et stort løft slik kjøperen får et godt førsteinntrykk. Vi gir selgeren gode råd og supplerer med møbler og interiør fra vårt stilfulle og tidsriktige sortement.

Interiørveiledning

Oppussing kan være tidkrevende og vanskelig. Men med veiledning og inspirasjon fra oss kan jobben gjøres enklere. Noen ganger er alt som trengs et nytt blikk og en annerledes innfallsvinkel. Kanskje du allerede vet hva du liker, men trenger hjelp til å binde alle elementene sammen til en helhet? Vi bistår deg gjerne i prosessen, og hjelper deg å finne godfølelsen i ditt hjem eller på din arbeidsplass.

Bryllup & Fest

Vi hjelper dere med en helhetlig og vel gjennomført dag, være seg bryllup eller andre type arrangementer. Når vi leverer både blomster og pynting av lokalene er det lettere å skape et personlig helhetsinntrykk, samtidig som vi også tar oss av mange andre detaljer og kommer med gode tips og råd langs veien. Invester i en stressfri dag!