Velkommen til Kaspara

Vi gir deg det store ekstra!

Heidi Madelen, Nathalie og Helena
Boligstyling og interiørdesign

Heidi madelen

Heidi madelen

Eier // Interiørkonsulent // BOLIGSTYLIST

Jeg er utdannet interiørkonsulent og har startet Kaspara med Nathalie. Jeg blir inspirert av natur, farger, folk og arkitektur. Jeg elsker å ha mange baller i lufta, planlegge og strukturere og å møte nye mennesker. Jeg er god i prosjektarbeid, koordinering og se nye muligheter. Jeg elsker jobben min fordi jeg kan kombinere alt jeg liker å gjøre som gir en veldig variert arbeidsdag.

nathalie

nathalie

EIER // INTERIØRKONSULENT // BOLIGSTYLIST

Jeg er utdannet interiørkonsulent ved NKI og har startet Kaspara med Heidi Madelen. Det som inspirerer meg er farger, former og mennesker, ulike stiler og materialer. Jeg er god til å se og finne potensiale i prosjektene og å la meg inspirere av omgivelser og personer. Dette gjør hvert prosjekt unikt, personlig og utrolig spennende å jobbe med. Jeg elsker jobben min fordi jeg kan arbeide kreativt, møte mennesker, planlegge og strukturere. Noe av det som gir meg mest er å se for seg hvordan et hjem kan bli mer praktisk og personlig, og det å få være med å realisere drømmen om dette for kunden. Jeg sette personlig oppfølging og ideer, kvalitet og inspirasjon høyt.

HELENA

HELENA

INTERIØRDESIGNER VED INTERIOR DESIGN BA HONS ENVIRONMENT ARCHTECTURES // BOLIGSTYLIST

Jeg blir inspirert av mennesker rundt meg, reiser og forskjellige kulturer. Da var valget om å ta utdannelse i utlandet enkelt. Etter studier og arbeidserfaring i London i over fem år, endte jeg opp tilbake i Norge. Jeg har først og fremst arbeidet med konseptutvikling og retaildesign i det offentlige markedet. Men siden interesse for oppussing, møbler og interiør alltid har ligget i grunnen, ønsket jeg å starte eget firma, HS Home. Jeg har stylet for mange private kunder, både de som skulle selge, og de som ønsket litt luksus i hverdagen. Jeg lager oversiktlig og fine forslag og presentasjoner til kunder som skal pusse opp. For meg er det spennende å se hvordan et hjem kommer til liv, og veien dit er like viktig som resultatet. Helhetlig, personlig service og kvalitet er nøkkelord for meg.

Boligstyling & Interiørdesign

Kaspara består av to avdelinger; boligstyling og interiørdesign. Som kunde står du i fokus og kan forvente god personlig service. Vår tilgjengelighet og god utførelse med prikken over i-en.

Foto: Fredrik Hansson / Diakrit

Boligstyling

Boligstyling handler om å gjøre et hjem innbydende for kjøpere og vise boligens potensiale. Presentasjon av boligen i dagens marked er viktig og utgjør en stor forskjell. Vi vet hvordan en bolig bør presenteres for å treffe et bredest mulig publikum. Vårt mål er at boligen som skal selges skal få et stort løft slik kjøperen får et godt førsteinntrykk. Vi gir selgeren gode råd og supplerer med møbler og interiør fra vårt stilfulle og tidsriktige sortiment.

Interiørdesign

Oppussing kan være tidkrevende og vanskelig. Men med veiledning og inspirasjon fra oss kan jobben gjøres enklere. Noen ganger er alt som trengs et nytt blikk og en annerledes innfallsvinkel. Kanskje du allerede vet hva du liker, men trenger hjelp til å binde alle elementene sammen til en helhet? Vi bistår deg gjerne i prosessen, og hjelper deg å finne godfølelsen i hjemmet ditt eller på arbeidsplassen din.

Medieomtale

Meglerportalen

Vi er omtalt hos Meglerportalen.no i deres blogginnlegg om hvordan du styler boligen før boligsalg. Gå inn og les mer om hva du selv kan gjøre og finn din megler gjennom portalen dersom du skal selge boligen. Klikk på linken og kom direkte til innlegget: https://meglerportalen.no/slik-styler-du-boligen-for-boligsalg

Vår historie

Allerede i 2005 ble idéen om Kaspara til, med tanken om to avdelinger, bryllup og interiør. Etter videregående studerte vi, Nathalie og Heidi Madelen, til å bli interiørkonsulenter ved NKI, og høsten 2012 snakket vi for første gang om å gjøre alvor ut av drømmen. Sommeren 2013 ble firmaet et faktum.
Kaspara har navnet etter Nathalies oldemor som var en selvskreven «bryllupsplanlegger» på bygda i Møre på 1930-tallet. Hun ordnet med blomster til brudepar og pyntet og gjorde i stand til den store dagen. Bukettene var markblomster hun fant i blomsterengen blant fjord og fjell.

Vi startet med nettopp bryllupsplanlegging og har jobbet med mange brudepar som har fått "alt på et sted". Hjelp til planlegging, gjennomføring og fått kjøpe selve blomstene og leie nødvendig dekoreringsutstyr. Men allerede 2014 ble vi kastet ut i boligstyling-drift og har vokst oss gode og store på dette siden da. Dette er også det som utgjør størstedelen av businessen i dag, samt interiørveiledning for dere som skal pusse opp hjemme eller på hytta. Derfor finner dere Kaspara i en litt ny drakt fra 2020, Kaspara Boligstyling & Interiør, for dette ønsker vi at skal være hovedfokuset i årene fremover for å spisse kompetansen og gi deg som kunde et enda bedre og helhjertet resultat.

Januar 2021 forsatte Kaspara driften med en kreativ, dyktig og driftig dame med på laget. Helena, som har drevet HS Home i flere år, har stylet boliger og planlagt interiør for mange fornøyde kunder. Nå har vi slått oss sammen for å få bredere kompetanse, et enda mer kreativt arbeidsmiljø og utvikling av mange nye, spennende ideer. Flere hoder tenker bedre enn et!
Heidi Madelen og Nathalie gleder seg stort over å få inn mer kompetanse, en god arbeidskollega og nytt liv i driften av Kaspara Boligstyling & Interiør AS. Helena gleder seg til samarbeidet videre, utveksling av erfaring og kompetanse med nye, supre kollegaer!