Boligstyling

Vis frem boligen fra sin beste side

Boligstyling handler om å gjøre et hjem innbydende for kjøpere og vise boligens potensiale. Presentasjon av boligen i dagens marked er viktig og utgjør en stor forskjell. Vi vet hvordan en bolig bør presenteres for å treffe et bredest mulig publikum. Vi tilbyr deg ulike løsninger, tilpasset dine behov.

rådgivNING

Som interiørkonsulent gjennomgår vi boligen sammen med deg og noterer hva som eventuelt bør fjernes, legges til og byttes ut. Vi foreslår også gjerne lett oppssing der vi ser det er hensiktsmessig. Etter befaring mottar du en detaljert rapport, normalt innen 1-2 dager.

rådgivning med FOTOSTYLING

Som interiørkonsulent gjennomgår vi boligen sammen med deg og noterer hva som eventuelt bør fjernes, legges til og byttes ut. Vi foreslår også gjerne lett oppussing der vi ser det kan være nødvendig. Etter befaring mottar du en detaljert rapport med våre anbefalinger, normalt innen 1-2 virkedager. Vi kommer så tilbake før foto og styler med deres ting, legger på sengetepper o.l. Her tilføres ikke boligen noe fra vårt lager.

MINISTYLING

På bakgrunn av rapporten og våre anbefalinger ved befaring ryddes det klart til stylisten kommer tilbake før fotografering. Stylisten supplerer med noe dekor fra vårt lager, som pyntegjenstander, lamper og puter. Ved henting settes alle tingene på et sted slik at det er enkelt for oss å pakke det ned.

DELSTYLING

På bakgrunn av rapporten og våre anbefalinger ved befaring ryddes det klart til stylisten kommer tilbake før fotografering. Stylisten supplerer med interiørartikler fra eget lager som lamper, tekstiler og dekor, og om nødvendig noen småmøbler. Ved henting pakkes alt ned så det er lett for oss å hente det.

FULL STYLING

En av våre stylister gjennomfører en befaring med eller uten kunden i forkant og sørger deretter for alt av inventar til en tom eller delvis tom bolig. Vi har gjerne kontakt direkte med megler så du får en behagelig salgsprosess. Vi er gode på å skape et innbydende og fresht hjem som får kjøperen til å føle seg hjemme.

"Boligen fikk en hjemmekoselig følelse."
Sitat fra utbygger som fikk det nybygde huset stylet for salg.
Brodal & Statvik Eiendom // Jessheim
"Leiligheten ble stylet veldig bra. Dette bidro til fine bilder og et godt salg"
Sitat fra en utbygger som renoverte en stor leilighet før salg.
Haris Suleman // Rælingen
"Visste ikke at huset var så fint!"
Ofte hørt fra kunder, etter styling av bolig.
#boligstyling
@kasparabryllupoginteriør