Foto:
Rebecca Boyesen
INTERIØRDESIGN //
ENEBOLIG NANNESTAD

ENEBOLIG NANNESTAD

Vår interiørarkitekt laget en helhetlig fargepalett til hele boligen. Nye vegg- og takfarger skaper nå en moderne atmosfære, vakkert avstemt med hverandre. Valget av listerfrie rom gir et elegant og oppstrammet uttrykk, og en fin kontrast til det ellers originale arkitekturen.

Familien ønsket et slitesterkt gulv og interiørarkitekten foreslo et herdet tregulv med brede bord som er tre ganger mer slagfast enn tradisjonelle parkettgulv. Det er et ekte tregulv produsert på en klimasmart og mijløbevisst måte, samtidig som utseende og følelsen er bevart.

Interiørarkitekten laget en ny planløsning og plan for belysning. Dette resulterte i større og luftigere gjennomganger mellom rommene. Det eksisterende kjøkkenet ble revet ned og Kasparas samarbeidspartner Drømmekjøkkenet Lillestrøm ble en naturlig leverandør. Gangen fikk lekre og tidløse fliser, som både er lett å vedlikeholde og skaper liv til de ellers ensfargede flatene på vegger og interiør. En helt ny trapp med plassbygde skaper under gir familien funksjonell og skjult oppbevaring. Møbler, dekor og tekstiler er håndplukket av av Kaspara og er kronen på verket som gir det hele et dynamisk uttrykk.

Familien ser frem til å bruke Kaspara til sine fremtidige prosjekter, hvorav de store uteområdene skal få oppgradering, samt hagen og et nytt anneks.